Nördcast #12

Äntligen är det dags för den årliga nyårskrönikan där vi blickar tillbaka på 2017. Vi pratar om vilka filmer som vi sett, vilka spel som vi borde spelat och vi går givetvis igenom vilka Nördprofiler som har gått bort under året.

Dessutom har Markera som Oläst spelat förra årskrönikans stora snackis ”Out of the Park Baseball 18″, vilket ni kan se i videon nedan.

Ladda ner

Babe (1995)

You may also like...

8 Responses

 1. Jönsson skriver:

  Jaaaaames Cromweeeeeeell!

 2. Fredde Fredde skriver:

  Ursäkta till alla tittare på videon för mitt hostande. Jag antar att jag blev lite för exalterad över den intensiva spelupplevelsen i Out of the Park Baseball.

 3. Henrik (Freddes Store Bror) skriver:

  Vill bara tacka för era mycket underhållande podcastar. Ni lyckas på ett vältaligt sätt uppdaterar min allmänbildning gällande nördkultur. Förslag till framtida podar är tips på roliga/nördiga Youtube kanaler/klipp (kanske redan gjort, har ännu ej lyssnat på alla avsnitt).

 4. martin skriver:

  Nördåret 2017 — Helt okej.. och Star Wars!

  Bra castat som vanligt. Håller med föregående talare om youtube. En annan idé är en genomgång av lite bra att ha memes. Det är väl ganska nördigt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>