Home Forums Film & TV Kommande film

This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by  Jönsson 6 days, 17 hours ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • Author
  Posts
 • #9650
  Fredde
  Fredde
  Keymaster

  Är det någon film som är på gång som ni ser fram emot? Någon trailer som gjort er taggad?

  Själv är jag nyfiken på om nästa Predator-film, kallad The Predator, kommer att bli något bra. Den ska komma 2018, och kommer kanske ha en Schwarzenegger-cameo. Och så ska kanske 50 Cent vara med. Det kan ju bara bli bra!

  #10562
  Fredde
  Fredde
  Keymaster

  En ”trailer” som jag såg på bio innan Alien: Covenant var för The Mummy. Jag sätter ”trailer” inom citattecken, för den bestod av att Tom Cruise sitter i en stol och berättade att ”nu ska ni få se ett klipp från The Mummy, det är en jättebra film tycker jag”, och sedan får man se några sekunder från en scen i filmen. Inte direkt något som gör mig taggad, inte ens Cruises glänsande leende kunde övertyga mig. Det kändes mest lite desperat.

  #10563

  Jönsson
  Keymaster

  Jag skall se The Mummy ikväll. Det skall bli den första filmen i Universals nya ‘shared universe’ med deras klassiska filmmonster. Visserligen är konceptet med delade filmuniversum rätt gjort nuförtiden, men man måste komma ihåg att Universal faktiskt var de första som provade det en gång i tiden. Det är lite passande att de ger sig in i matchen igen. Även om det känns typ fem år försent.

  #11063
  Fredde
  Fredde
  Keymaster

  Rampage är en film baserad på arkadspelet med samma namn. Enligt trailern är det en kaijufilm som handlar om Dwayne ”The Rock” Johnson och hans bästa kompis i hela världen, en jättestor gorilla vid namn ”George”. George och Dwayne måste kämpa mot en jättestor varg och en jättestor krokodil.

  Trailern har övertygat mig om att det kommer vara den absolut bästa filmen år 2018.

  #11115

  Jönsson
  Keymaster

  I uppföljaren till Jurassic World,nämligen Jurassic World: Fallen Kingdom (för varför sätta siffror efter filmer?) medverkar James Cromwell!

  Filmen verkar dock vara fullständig dynga.

  • This reply was modified 1 month, 1 week ago by  Jönsson.
  #11118
  Fredde
  Fredde
  Keymaster

  Jag har förstått det som att filmuppföljare inte har siffror nu för tiden i ett (ganska meningslöst) försök att lura folk att de inte är uppföljare, och att man inte måste ha sett föregångaren för att se denna film. Som komplettist upprör det mig mycket!

  #11120

  Jönsson
  Keymaster

  Det upprör mig med! Jag vill kunna ha tydlig numrering så att jag lätt kan placera filmerna i hyllan. Inte för att jag köpt en DVD-film på fem år, men likväl!

  #11300

  Jönsson
  Keymaster
  #11301
  Fredde
  Fredde
  Keymaster

  Det ska tydligen inte vara baserat på Pokémon generellt, utan specifikt på spelet ”Great Detective Pikachu”. Jag undrar varför det specifikt måste vara det spelet som ansågs passa för en live action-Pokémon-film.

  Det har också varit en massa snack bland nördar om att det borde vara Danny DeVito som gör rösten till Pikachu i filmen, av någon anledning.

  #11302

  Jönsson
  Keymaster

  Pokémon har ju inte direkt någon bra story egentligen. Detective Pikachu skall tydligen åtminstone ha en lite mer användbar story. Att det skall vara Danny DeVito kan h att göra med att Pikachu skall ha en riktigt rivig och gubbig röst på japanska.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.